KONSTRUKTÖR

Handläggande Konstruktör

Vi på Minjar i centrala Malmö växer och söker nu en handläggande konstruktör.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig med erfarenhet som handläggande allmän konstruktör, en roll med självständigt arbete och fantastiska möjligheter. Du jobbar nära kunden. Är med och främjar ett integrerat arbete med våra arkitekter.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Dimensionera och konstruera flerfamiljshus, kontor och industribyggnader.

- Du lyfter och driver nya idéer som skapar bättre arbetsklimat, förbättrar konstruktionslösningar eller effektiviserar arbetsprocessen i såväl projekteringsskedet som produktionsskedet.

- Inom några år ser vi gärna att du utvecklas till att ta rollen som ansvarig konstruktör i projekt.


Din profil

Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta resa där du får möjlighet att påverka, bygga och skapa en fantastisk arbetsmiljö. Vi ser gärna att du är strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande som person och trivs i att sitta i ett öppet landskap med dina kollegor och bidra med din kreativitet, kompetens och erfarenhet.

Krav:
- Minst 3 årig högskoleutbildning inom relevant område
-  Kunskaper i Revit
- Minst 5 års arbetslivserfarenhet i konstruktörsroll
- Flytande svenska i tal och skrift


Meriterande:
- FEM-Program

- Mathcad

- Dynamo i Revit

-KL-trä


Om oss

Minjar AB vill med sin kompetens inom både arkitektur och konstruktion stötta våra kunder i små och stora projekt från idé till färdigt resultat. Vårt geografiska område stäcker sig över hela Sverige men placering är i Malmö. Gemensamt med huvudägaren, JSB Construction AB, kan vi samverka i tidiga skeden av projekten och tillsammans bli en stark och trygg aktör för kunden. JSB Construction är ett framgångsrikt bolag inom bygg- och projektutveckling med hundratals anställda och finns över hela Sverige. Minjar och JSB har ett tryggt samarbete där fokusområden för samarbetet främst är flerbostadshus, koncepthus och bostadsutveckling. Syftet är att kunna bidra till ett samhälle där fokus ligger på mångfald och hållbarhet och vi hoppas att det är en resa du vill vara med på.


Villkor

Ort: Malmö
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Skicka din ansökan till simon.nilsson@minjar.se
Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat.

 

JOBBA MED OSS!

Vill du vara med och ta fram nutida minnesmärken?

Vi vill bli fler.

Vi söker arkitekter och konstruktörer som kan vara med och förstärka vårt team.